Motorcykel-klistermärken Progrip 3267 (x3) [Storlek XL]

Motorcykel-klistermärken Progrip 3267 (x3) [Storlek XL]

132,83 kr

114,72 kr

-14%
Förbättra din körstil med Progrip 3267 motorcykeldekaler (x3), designade av referensmärket Progrip för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Motorcykel-klistermärken Progrip 3267 (x3)

Progrip 3267 motorcykeldekaler (x3) är ett oumbärligt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Dessa dekaler tillverkas av det kända varumärket Progrip och är utformade för att förbättra både utseendet och prestandan på din motorcykel.

Den unika designen på dessa klistermärken har skapats speciellt för motorcyklar, med en präglad finish som ger ditt fordon en touch av stil. Den överlägsna kvaliteten på de material som används säkerställer långvarigt grepp, även under extrema förhållanden. Oavsett om du är en professionell motorcyklist eller en hängiven amatör, är dessa Progrip klistermärken ett pålitligt val för att personifiera din motorcykel.

Klistermärkena Progrip 3267 (x3) finns i en uppsättning om tre, så att du kan placera dem på olika delar av din motorcykel för en unik visuell effekt. Deras kompakta storlek gör dem enkla att använda och applicera på de böjda ytorna på din motorcykel. Förutom att ge din cykel en personlig touch kan dessa dekaler också ge extra skydd mot repor och väderskador.

Oavsett om du tävlar, kör offroad eller bara gillar att cruisa runt på din motorcykel är dessa dekaler ett viktigt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. De är också perfekta för racingteam som vill visa sin logotyp eller sponsor på motorcykeln. Med sin tuffa design och slitstarka grepp klarar dessa klistermärken de tuffaste förhållanden och sitter kvar även i höga hastigheter.

Varumärket Progrip är känt för sin kvalitet och tillförlitlighet inom motorcykelsporten. I över 40 år har varumärket erbjudit innovativa produkter för professionella och amatörmässiga motorcyklister. Klistermärkena Progrip 3267 (x3) är inget undantag från detta rykte, utan erbjuder en pålitlig och hållbar lösning för att göra din motorcykel personlig och samtidigt förbättra dess prestanda.

Kort sagt, Progrip 3267 (x3) motorcykeldekaler är ett perfekt val för alla som vill ge sin motorcykel en touch av stil och samtidigt dra nytta av extra skydd mot repor och skador. Den överlägsna kvaliteten, den unika designen och det hållbara greppet gör dessa dekaler till ett måste för alla motorcykelentusiaster. Missa inte chansen att göra din cykel personlig med dessa välkända Progrip dekaler.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001311525
Färg svart
Färg Svart
Storlek XL - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 3