Avmonterad motorcykel Progrip 3171 (x10)

Avmonterad motorcykel Progrip 3171 (x10)
137,36 kr
Förbättra din körupplevelse med Tear-off motorcykel Progrip 3171 överlägsen kvalitet. Designad av Progrip för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Avmonterad motorcykel Progrip 3171 (x10)

Tear-off motorbike Progrip 3171 är oumbärliga tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Dessa tear-offs är designade av det berömda varumärket Progrip och är speciellt utformade för att uppfylla behoven hos de mest krävande förarna.

Dessa tear-offs är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att erbjuda exceptionell styrka och hållbarhet. Deras innovativa, ergonomiska design gör dem enkla att installera och rapide, vilket ger optimal komfort under körningen.

Oavsett om du är en professionell förare eller en passionerad amatör är tear-offs motorcykel Progrip 3171 ett perfekt val för att förbättra din körupplevelse. Tack vare sin avancerade teknik ger de klar och fri sikt vision, så att du kan koncentrera dig helt på banan.

Dessa tear-offs har utformats speciellt för motorcyklar och är kompatibla med en mängd olika motorcykelhjälmar och skyddsglasögon. Deras rektangulära form och perfekta storlek ger fullständig täckning av champ på vision, vilket ger maximalt skydd mot damm, lera och skräp.

Med det praktiska 10-packet behöver du aldrig oroa dig för att få slut på tear-offs när du är ute och gör ärenden. Du kan enkelt förvara dem i cykelväskan och använda dem när du behöver dem. Dessutom är de kompatibla med de flesta märken av masker och hjälmar, vilket ger dig oöverträffad flexibilitet och mångsidighet.

tear-offs motorbike Progrip 3171 är ett populärt val bland professionella förare, och det av goda skäl. Deras oöverträffade kvalitet och överlägsna prestanda gör dem till ett måste för alla dina motorcykeltävlingar.

Sammanfattningsvis, om du vill förbättra din körupplevelse och skydda din vision medan du fokuserar på banan, tear-offs moto Progrip 3171 är det perfekta valet för dig. Så vänta inte längre, skaffa dem idag och njut av en smidig och oavbruten körning!

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001311505
Färg silver
Färg Silver
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 10