Skyddsmask Progrip TR

Skyddsmask Progrip TR

854,67 kr

640,91 kr

-25%
Njut av känslan på toppnivå med Progrip TR skyddsglasögon som skyddar dig i din passion för Moto-Cross.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Skyddsmask Progrip TR

- egenskaper: skydd, hög kvalitet

Skyddsglasögonen Progrip TR är ett oumbärligt tillbehör för alla motocrossentusiaster som vill kombinera komfort och säkerhet på varje utflykt. Med sin moderna design och välkända varumärke, Progrip, har dessa skyddsglasögon utformats speciellt för att uppfylla behoven hos de mest krävande förarna.

Skyddsglasögonen Progrip TR är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimalt skydd för ögonen när du tävlar eller tränar. De har rep- och slagtåliga linser som skyddar ögonen mot lerstänk, skräp och stenskott.

Tack vare den lätta, flexibla ramen erbjuder dessa skyddsglasögon oöverträffad komfort vid långvarig användning. Den ergonomiska formen anpassar sig perfekt till ansiktet och ger vision klar och obehindrad sikt, även när de utsätts för starka vibrationer eller plötsliga rörelser.

Skyddsglasögonen Progrip TR är också utrustade med skum i tre lager för optimal passform på ansiktet och för att förhindra att damm och skräp tränger in. Dessutom ger det justerbara huvudbandet en skräddarsydd passform för maximal komfort.

Med sin eleganta, moderna styling är Progrip TR goggles också en måste-ha-modeaccessoar för alla motocrossfans. De finns i en rad olika färger för att passa alla smaker och outfits.

Kompromissa inte med din säkerhet på banan med billiga skyddsglasögon. Skyddsglasögonen Progrip TR erbjuder en överlägsen kvalitetsnivå så att du kan koncentrera dig på din körning utan att behöva oroa dig för dina ögon. Så vänta inte längre, prova nu och känn skillnaden på din nästa motocrossutflykt. Progrip TR Välj det varumärke du litar på för högkvalitativa skyddsglasögon.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001311350
Färg vit/vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen