Skyddsmask Progrip FL

Skyddsmask Progrip FL

1 139,68 kr

854,67 kr

-25%
Skydda dig med stil under dina motocrossutflykter med skyddsglasögonen Progrip FL, designade av det kända märket Progrip.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Skyddsmask Progrip FL

Progrip FL skyddsglasögon är ett viktigt tillbehör för motocrossentusiaster. Dessa skyddsglasögon har designats av det kända varumärket Progrip och har utvecklats speciellt för att ge optimalt skydd under dina tävlingar och träningspass.

Skyddsglasögonen är tillverkade av slitstarka material och är utformade för att tåla stötar, repor och stänk av lera. Så du kan köra med tillförsikt och i fullständig säkerhet, utan att behöva oroa dig för dina ögons tillstånd.

Den ergonomiska formen på Progrip FL goggles anpassar sig perfekt till ansiktet och ger optimal komfort under dina motocross-pass. Skalmarna av gummi har också halkskydd för att säkerställa en stabil passform även under de mest extrema förhållanden.

Polykarbonatlinserna är behandlade mot imma och repor så att du alltid har fri sikt. Dessutom gör en stor champ från vision att du kan se allt som händer på banan tydligt, utan att hindras av ramens kanter.

Dessa glasögon är också utrustade med skum i tre lager, vilket ger extra komfort och skydd mot damm och skräp. Skummet är också ventilerat för att minimera imma och säkerställa optimal luftcirkulation under dina tävlingar.

Slutligen gör den eleganta, moderna designen hos Progrip FL glasögonen till en riktig modeaccessoar för cyklister. De finns i en mängd olika färger och med logotypen Progrip ingraverad på pannbandet är dessa skyddsglasögon ett måste för alla motocrossfantaster.

Kort sagt, Progrip FL goggles är det perfekta valet för motocrossentusiaster som inte vill kompromissa med säkerhet och komfort. Med överlägsen byggkvalitet och känsla för detaljer kommer de här glasögonen att följa med dig på alla dina äventyr på banan. Vänta inte längre och köp Progrip FL goggles för oslagbar stil och skydd i motocross.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001311270
Färg vit/blanc
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen