Skyddsmask Progrip

Skyddsmask Progrip

1 150,69 kr

920,53 kr

-20%
Välj skyddsglasögon från Progrip, ett måste för motocrossentusiaster som vill ha komfort och prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Skyddsmask Progrip

Progrip skyddsglasögon är speciellt utformade för motocrossentusiaster som letar efter högkvalitativ, högpresterande utrustning. Med ett välkänt varumärke och lång erfarenhet inom området erbjuder Progrip högkvalitativa skyddsglasögon som är skräddarsydda för de mest krävande förarnas behov.

Progrip goggles har en tuff, lätt ram som är utformad för att ge optimal komfort samtidigt som den skyddar förarens ögon från stötar eller stänk av lera. Linserna är tillverkade av polykarbonat, ett högkvalitativt material som ger hög slagtålighet och samtidigt garanterar klara, förvrängningsfria vision.

Tack vare den justerbara formen och det elastiska bandet passar Progrip perfekt för alla ansiktsformer och ger optimalt stöd även under de mest intensiva tävlingarna. Dessutom säkerställer det integrerade ventilationssystemet god luftcirkulation och förhindrar imma, så att åkarna kan hålla sikten klar under hela loppet.

Skyddsglasögonen Progrip är också utrustade med ett mjukt, bekvämt och allergivänligt ansiktsskum som ger en bra tätning och skyddar ansiktet från damm och grus som kan kastas upp. Dessutom är detta skum avtagbart och tvättbart, för oklanderlig hygien och en lång livslängd för glasögonen.

Som ett varumärke specialiserat på extremsportutrustning har Progrip också lagt stor vikt vid estetiken hos sina goggles. De finns i en rad olika färger och mönster och kombinerar stil och prestanda så att förarna kan uttrycka sin personlighet samtidigt som de är perfekt skyddade på banan.

Oavsett om du är en professionell förare eller en amatör med passion för motocross, är Progrip skyddsglasögon en viktig del av utrustningen för att köra med fullständig säkerhet och stil. Lämna inte dina ögon oskyddade och välj kvalitet och innovation från varumärket Progrip för dina nästa tävlingar.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001310975
Färg grön/grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen