Säkerhetsmask för barn Progrip

Säkerhetsmask för barn Progrip

619,60 kr

495,58 kr

-20%
Skydda din unga förare med stil med Progrip skyddsglasögon. Utformade för juniorer, perfekta för motocross.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Säkerhetsmask för barn Progrip

Skyddsglasögon för barn från Progrip är en viktig accessoar för alla unga motocrossentusiaster. Dessa skyddsglasögon från Progrip är speciellt utformade för juniorer och är både praktiska och snygga.

Som föräldrar vet vi alla point hur viktigt det är att skydda våra barn när de utövar sin favoritsport. Därför har Progrip glasögon en lätt, bekväm ram som är speciellt utformad för att passa barns ansikten perfekt. Dessutom är ramen justerbar så att glasögonen kan följa ditt barns tillväxt.

Varumärket Progrip är känt för sin expertis inom skyddsglasögon för extremsport. Deras expertis återspeglas i varje detalj i dessa skyddsglasögon för barn, som erbjuder optimalt skydd och maximal komfort.

Oavsett om ditt barn är nybörjare eller en erfaren pilot är Progrip skyddsglasögon lämpliga för alla nivåer av ridning. De slag- och reptåliga linserna ger maximalt skydd för ditt barns ögon. Dessutom är linserna anti-fog-behandlade för att säkerställa tydlig sikt under hela loppet.

Dessa goggles är inte bara funktionella, de är också moderna och trendiga. Med ett brett utbud av färger och mönster kommer ditt barn att vara stolt över att bära sina Progrip skyddsglasögon på motocrossbanan. Dessutom ger Progrip -logotypen på ramen och bandet en touch av professionalism till helheten.

Som föräldrar är våra barns säkerhet vår absoluta prioritet. Därför uppfyller Progrip skyddsglasögon de strängaste säkerhetsstandarderna för extremsport. Så du kan vara säker på att ditt barn är skyddat när det bär dessa skyddsglasögon.

Kort sagt, Progrip skyddsglasögon för barn är ett måste för alla unga motocrossentusiaster. Med en snygg design, maximalt skydd och överlägsen kvalitet är dessa skyddsglasögon det perfekta valet för att hålla ditt barns ögon säkra på banan. Så vänta inte längre, ge ditt barn de bästa skyddsglasögonen så att de kan njuta av sin passion för motocross i full säkerhet.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001310670
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior