Motorcykel kors mask Alike Eyegoo

Motorcykel kors mask Alike Eyegoo

275,22 kr

244,49 kr

-11%
Förbättra din prestanda med motocrossglasögonen Alike Eyegoo från det kända märket Alike - valet för alla motocrossentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motorcykel kors mask Alike Eyegoo

Upptäck motocrossglasögonen Alike Eyegoo, speciellt utformade för alla motocrossentusiaster. Med sitt välkända varumärke Alike kombinerar denna skyddsglasögon kvalitet och prestanda för att ge dig en oöverträffad körupplevelse.

Skyddsglasögonen är utformade för att uppfylla kraven hos de mest krävande motorcyklisterna och ger maximalt skydd samtidigt som de garanterar optimal komfort. Tack vare sin lätta, ergonomiska design anpassar den sig perfekt till ditt ansikte och ger dig en klar och fri sikt över banan på vision.

Den avancerade tekniken som används vid tillverkningen av denna skyddsglasögon gör den till ett viktigt tillbehör för alla motocrossentusiaster. Med sin slag- och reptåliga polykarbonatlins ger den ett effektivt skydd mot stenskott och maximalt UV-skydd.

Den eleganta, moderna designen är också utformad för att ge optimal ventilation, så att du kan vara säker på att ha klar sikt vision och effektiv ventilation under dina tävlingar. Dessutom är masken utrustad med rapide torkande skum för en bekväm känsla under hela körningen.

Motocrossglasögonen Alike Eyegoo är det perfekta valet för alla cyklister som vill ha utrustning av högsta kvalitet. Med sin justerbara rem passar den alla huvudstorlekar och ger dig perfekt stöd under hela tävlingen.

Oavsett om du är en erfaren förare eller en passionerad amatör, kommer denna goggle att följa med dig på alla dina motocrossäventyr. Oavsett om det är på tuffa banor eller under de mest extrema förhållanden ger de dig tillförlitligt skydd och prestanda så att du kan koncentrera dig på din körning.

Låt inte damm, stänk och tuffa väderförhållanden hindra dig från att njuta fullt ut av din motocross-passion. Med motocrossglasögonen från Alike Eyegoo kan du köra med tillförsikt och i fullständig säkerhet.

Så vänta inte längre, köp motocrossglasögonen från Alike Eyegoo och låt dem följa med dig på alla dina motocrossäventyr. Med sin banbrytande design, överlägsna skydd och optimala komfort är den det perfekta valet för alla motocrossentusiaster som letar efter den bästa utrustningen för sin sport.

Mer information

Varumärke Alike
Tillverkarens SKU 001310575
Färg giallo
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1