Motocrosshandskar för barn Progrip Mx [Storlek XS]

Motocrosshandskar för barn Progrip Mx [Storlek XS]

622,42 kr

497,91 kr

-20%
Upplev passionen för motocross med Progrip Mx barnhandskar - det ultimata skyddet för unga förare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motocrosshandskar för barn Progrip Mx

Progrip Mx motocrosshandskar för barn är den perfekta lösningen för att ditt barn ska kunna njuta av sin passion för motocross i full säkerhet. Handskarna har designats av det kända märket Progrip och är särskilt anpassade för unga förare, med en modern och dynamisk design.

Tack vare den högkvalitativa konstruktionen erbjuder handskarna ditt barn optimal komfort under motorcykelpassen. point Varumärket Progrip har lagt stor vikt vid att använda tuffa, lätta material för att säkerställa ett bra grepp och maximal rörelsefrihet. Så ditt barn kan förbättra sin prestanda på banan med fullständigt förtroende.

Motocrosshandskarna har också förstärkta knogar för extra skydd vid fall. Ditt barns säkerhet är av största vikt, och därför har Progrip integrerat reflekterande element i handskarna för förbättrad synlighet på banan.

Den ergonomiska utformningen av Progrip Mx -handskarna ger god luftcirkulation och transporterar bort svett, vilket garanterar en bekväm och fräsch känsla under träningen. Dessutom har de ett justerbart kardborreknäppningssystem som ger perfekt passform för ditt barns handleder.

Dessa motocrosshandskar från junior är oumbärliga om ditt barn ska kunna köra säkert och med stil. Oavsett om det är för en tävling eller bara för skojs skull, Progrip Mx handskar är det perfekta valet för alla unga förare med en passion för motocross. Lämna inte ditt barns säkerhet åt slumpen och välj Progrip Mx handskar!

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001103455
Färg gul fluo/svart/grå
Färg Svart
Storlek XS - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior