Motocrosshandskar för barn Progrip 4009-346 [Storlek 3XS]

Motocrosshandskar för barn Progrip 4009-346 [Storlek 3XS]

553,25 kr

442,57 kr

-20%
Progrip 4009-346 motocrosshandskar för unga, passionerade förare. Designad av Progrip för stil och kvalitetsskydd.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motocrosshandskar för barn Progrip 4009-346

Progrip 4009-346 motocrosshandskar för barn är speciellt utformade för unga motocrossentusiaster. Handskarna tillverkas av det kända märket Progrip och är särskilt utformade för barn som ägnar sig åt denna extrema sport.

Designen är modern och dynamisk, med klara färger som barnen kommer att älska. Men låt inte deras lekfulla utseende lura dig, dessa handskar erbjuder optimalt skydd för ditt barns händer under deras motocross-pass.

De är tillverkade av högkvalitativa material och ger utmärkt motståndskraft mot slitage och stötar, samtidigt som de ger ett bra grepp för ett stadigt grepp om styret. Handskarna har också förstärkningar i handflatan för bättre vibrationsdämpning och optimal komfort.

Progrip 4009-346 motocrosshandskar för barn är också utrustade med ventilationssystem för god luftcirkulation och för att förhindra överdriven svettning. Så att ditt barn kan koncentrera sig på körningen utan att känna sig obekväm.

Deras ergonomiska design och åtsittande skärning ger bra stöd för händerna, samtidigt som de ger gott om rörelsefrihet för mer exakt körning. Kardborreknäppningen gör det dessutom möjligt att anpassa passformen för skräddarsydd komfort.

Handskarna är speciellt framtagna för motocross, men kan även användas förautres sporter som mountainbike och BMX. De finns i storleken junior för att passa barnhänder perfekt.

Kort sagt, Progrip 4009-346 motocrosshandskar för barn kombinerar stil, komfort och skydd för att hjälpa ditt barn att njuta av sin passion i fullständig säkerhet. Vänta inte längre och ge din lilla förare dessa kvalitetshandskar så att de kan köra med självförtroende.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001103430
Färg vit/orange/svart
Färg Orange
Storlek 3XS - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1