Vattentät jacka Progrip [Storlek XL]

Vattentät jacka Progrip [Storlek XL]

719,14 kr

519,21 kr

-28%
Ta dig an regnet med självförtroende i den vattentäta jackan från Progrip. Ett måste för bikers som älskar varumärket.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Vattentät jacka Progrip

Upptäck den vattentäta jackan Progrip, det perfekta valet för motorcykelentusiaster som inte låter regnet stoppa dem. Jackan tillverkas av det välkända varumärket Progrip och är utformad för att klara de mest extrema förhållanden samtidigt som den erbjuder oöverträffad komfort och säkerhet.

Den vattentäta jackan Progrip är speciellt utformad för motorcyklister, med högkvalitativa material och den senaste tekniken för att garantera maximalt skydd mot regn och vind. Jackan är tillverkad av vattentätt tyg som andas och håller dig torr även under de värsta regnskurarna, samtidigt som den släpper igenom fukt och håller dig torr från insidan.

Tack vare sin ergonomiska design har jackan Progrip en åtsittande passform som ger total rörelsefrihet utan att kompromissa med säkerheten. Strategiskt placerade elastiska paneler ger optimal flexibilitet och komfort, så att du kan koncentrera dig på din körning utan att hindras av en stel jacka.

Förutom att jackan är vattentät är den också vindtät för att skydda dig mot kallt drag under snabba turer. Vattentäta dragkedjor och justerbara muddar ger fullständigt skydd mot väder och vind, medan det inre meshfodret ger extra ventilation under varmare dagar.

Den vattentäta jackan Progrip har ett antal praktiska fickor för säker förvaring av dina tillhörigheter, plus en speciell innerficka för din mobiltelefon. Dessutom ökar de reflekterande elementen på jackan din synlighet när du kör på natten eller i mörka förhållanden, för ökad säkerhet på vägen.

Oavsett om du är en hängiven cyklist eller en professionell förare är den vattentäta jackan Progrip ett måste i din garderob. Med sin oöverträffade kvalitet, komfort och skydd kan du köra med tillförsikt, oavsett väder.

Låt inte regnet förstöra dina motorcykelturer, välj Progrip vattentät jacka för att hålla dig torr och säker medan du njuter av din passion. Den finns i olika storlekar för perfekt passform, beställ nu och möt alla väderförhållanden med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001013430
Färg vit
Färg Vit
Storlek XL - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen